Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Visschotel met peultjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 grote prei in dunne ringen
500 gr kabeljauwfilet
zout, versgemalen peper
2 theelepels tijm
1 courgette in blokjes
125 gr peultjes
2 dl bouillon
1 dl droge witte wijn

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de prei op de bodem van een ingevette ovenschaal en
verdeel hier de kabeljauwfilet over.
Bestrooi de vis met zout, peper en 1 theelepel tijm.
Verdeel de courgette en de peultjes over de vis en bestrooi de
groenten met 1 theelepel tijm.
Schenk er de bouillon en de witte wijn over, dek de schotel af
met aluminiumfolie en stoof het gerecht in het midden van de
oven in ± 40 minuten gaar.
Met 1 gepofte aardappel per persoon erbij heeft u een complete
maaltijd.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tongrolletjes in Duchesse de Bourgogne
Viscurry met zeewolf
Gemengde gegrilde visschotel
Gefrituurde inktvisringen uit Portugal
Zalmpotje met sojasaus en taugé

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes